Kitty?! "Håll käften och dansa"

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4200156.abSnacket i alla tidningar går just nu kring denna Kitty, Kitty Jutbring. Hon är en av de tävlande i årets uppsättning av Let's Dance och man kan lungt säga att detta är en person som gillar att synas, och höras! Denna färgsprakande personlighet har väckt mycket känslor hos svenska folket med sin stöddiga och uppkäftiga attityd.
Några anser att hon är en frisk fläkt i det annars så, enligt deras åsikt, stela Let's Dance medan majoriteten av tittarna, och även juryn, stör sig på hennes sätt att ständigt argumentera med juryn om saker som hon inte har någon utbildning eller erfarenhet av. Detta då på ett väldigt omoget och barnsligt sätt. Denna tjej på 31 år (enligt hennes profil på Let's Dance hemsida har hon själv svarat  "Ålder: Nja... ca 23...eller?")

De flesta av deltagarna tar emot kritiken någorlunda bra och försöker ta åt sig och förbättra sig medan Kitty på ett barnsligt sätt argumenterar emot och behandlar deras kritik som om de var amatörer och hon var den utbildade dansaren och inte tvärt om.
Även juryn har nu fått nog av henne och hoppas på att hon ska åka ut, de vill ha tillbaka sin danstävling! Tony Irving, jurymedlem, uttrycker sig tydligt i en intervju (kolla här). Han säger tydligt "Håll käften och dansa!"

Om vi nu ska ta en titt på Kittys förflutna inom nöjesbranchen kan detta troligtvis ha stora förklaringar på hennes agerande.
2002 - Big Brother
? - Fångarna på fortet
? - Club Goa
2007 - Bobster
2008 - Hasses Brorsas Låtsassyrras Kompis
2009 - Let's Dance


Om vi då ska diskutera hennes meriter kan vi ju börja med hennes start i nöjesbranchen, Big Brother, dokusåpan med mest skvaller och relationer som producerat en hel del B-kändisar i Sverige pga av deras meriter i relationer eller vanligast, i sovrumet, framför kameror. Den som låter mest, gör mest och upprör mest kommer längst.
Hennes nästa merit är lite bättre, Fångarna på fortet, eftersom detta bara är en liten kul tävling de gör med redan kända (eller någorlunda kända) personer. Dock är även detta en "dokusåpa" så hon håller sig till samma spår.
Club Goa, programmet som liknar de flesta dokusåpor, handlade om att de tog personer som hade synts i tidigara dokusåpor (tex Farmen, Baren, Big Brother och Expedition Robinson) och slängde ihop dem på ett varmt ställe och så skulle de driva en restaurang tillsammans. Bara att driva en restaurang tillsammans är ju svårt nog bland vanliga förhållanden. Försök sedan att göra det med några av Sveriges störigaste dokusåpadeltagare med ständig bevakning av kameror. Ni kan ju redan se vilken nivå på program hon ställt upp i hitills.
När hon sedan blev med i barnprogrammet Bobster tycker jag hon mognade lite, eftersom hon nu har ansvar genom att vara programledare. Men ändå, det är ju barnprogram, inte Efterlyst!
Hasses Brorsas Låtsassyrras Kompis är ett tonårsprogram med olika debattämnen som tex kärlek, sex, alkohol, stilar och mens för att nämna några av ämnerna. Detta är då ett stort lyft för Kitty, men det är ändå ett tonårsprogram med tonåringars problem där man ska ha mycket åsikter.

Nu senast då, Let's Dance. Detta blev en ren flopp enligt mitt tycke! Let's Dance i sig själv är bra underhållning men när de tar med en person som Kitty känns det som om det börjar ta slut på villiga kändisar. Att inte kunna ta kritik och använda den på ett bra sätt i mogen ålder är ett otroligt dåligt sätt att vara förebild på (som hon blir när hon ställer upp i ett familjeprogram).

Kitty, det är dags att växa upp! Nu!

RSS 2.0