Mekaniskt äpple

Ännu en snabbgrej, är inte nöjd men men :PHandens många ansikten

Gjorde en snabb klassisk photoshop bild :)


Gammal resedagbok

Jag har inspirerats av denna tutorial men letat upp egna bilder och liknande för att inte kunna göra exakt som guiden säger. För att se vilka bilder jag har använt står de längst ner i inlägget.Som textur till bakgrunden använde jag mig av denna bilden.
Till kartan i bakgrunden använde jag denna bilden.
Anteckningsboken är samma som i guiden men deras länk funkade inte. Bilden kan hittas här.
Den tryckta kartan som är på högra sidan i blocket är här.
Den tryckta kartan på vänstra sidan finns här.
Brevet finns här.


Blomsteräng

Denna bild gör jag bara av egen kunskap och därför kan jag inte länka till någon tutorial. Slutresultatet blev ungefär som en tavla :)

Klicka på sista bilden för stor version av slutbilden.

 


Skrivbord

Ska försöka göra ett skrivbord. För att komma till tutorialen jag använder klicka HÄR! För pennan använde jag den här tutorialen. Almanackan har jag tyvärr ingen tutorial till men det är bara att testa sig fram.. Det är ju som sagt på det sättet man lär sig bäst :) Ni kanske förvillas lite mellan mina bilder och guiderna för jag gör som sagt inte exakt som de gör, dels för att de oftast har mer avancerade versioner av photoshop och dels för att jag vill trixa och lära mig genom att gissa vad det är de har gjort istället för att läsa texten :)
Skogsfé

Mycket photoshop idag :) Här kommer en skogsfe :)Nedan är slutprodukten i stort format


Poster

Ville testa lite olika roliga effekter så här kommer mitt trixande och prövande förhoppningsvis bli en snygg poster ;)
Här är den slutgiltiga bilden:


Här är proceduren :)Ruta in :)

En snabb testgrej jag gjorde :)


Jul med disney! Garage

Nu har jag även tänkt att lägga till garaget :) Får se hur det går :)


Jul med disney! Rum nr. 2

Jag fortsätter på min kära julbild :) Här kommer inte hela bilden visas hela tiden för då blir bilderna så små, men jag har ju självklart kvar resten av bilden när jag gör den ;) Om du har förslag eller tips skulle jag uppskatta det väldigt mycket :)Inspirationskollage: Enärmad klänning

Här kommer ännu ett inspirationskollage. Denna gången för tjejer som vill ha en lite mer unik klänning: den enärmade klänningen :)


Flugan!

Även om jag inte är klar med inlägget nedan lägger jag upp ett nytt :) Men kommer fortsätta uppdatera på julbilden :) Här tänkte jag lägga in ett insperationskollage, denna gången för killar, med den kära flugan. Funkar ju även för tjejer ;)


Jul med disney! Med akvarium och "zoo"

Jag ska försöka göra en akvarieutbyggnad för disneyfigurerna som lever i vatten :) och även ett zoo för de vilda djuren :D

Jul med disney! Karaktärerna i Lobbyn
Jul med disney! Lobbyn!

Jag har tänkt att göra ett lite större projekt nu inför jul och jag vet inte hur lång tid det kommer att ta eller om det blir lång tid mellan uppdateringarna men jag lägger upp händelseförloppet med tiden jag gör den :)RSS 2.0